Patizon obalený v hraška těstíčku, s bramborovou kaší, mandlovým mlékem a Ghí

Na vlně chuti

Účastní se soutěže: Osvědčené kuchařské trumfy

Patizon obalený v hraška těstíčku, s bramborovou kaší, mandlovým mlékem a Ghí

Tento recept je strašně rychlý, vděčný a jednoduchý.

Hodí se nejen jako skvělý oběd, ale i svačinka do tlapky. Nám takto připravený strašně chutná, jedná se o zdravou, výživnou a rovněž bezlepkovou alternativu.

Postup přípravy

  1. Patizon rozkrojíme, vydlabeme, oloupeme, nakrájíme na tenké plátky, které obalíme v hraška těstíčku, které připravíme z vody a hrašky. Těstíčko jsem připravila podle návodu na hrašce: 100g hrašky smícháme se 150ml vody, hustota řidší jako je hořčice.

    V připraveném těstíčku patizon obalíme. Hraška již sůl obsahuje, tak zvažte, zda je či není třeba patizon před obalením osolit.

    Obalený patizon opečeme z obou stran na Ghí.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte