NEPEČENÝ MALINOVÝ DORT - LC

Mirka Litvanová

NEPEČENÝ MALINOVÝ DORT - LC

Prostě nízkosacharidová dort:), je skvělý...

Postup přípravy

  1. Korpus (forma 18 cm): 100 g másla rozpustit s 20 g čokolády, přidat 120 g mletých mandlí (ořechů), smíchat a namačkat do formy, dát na 15 min do lednice.

  2. Střed: 500 g tvarohu v alobalu, sladidlo dle chuti, 200 g malin - Vše zamíchat a navrstvit na ztuhlý korpus.

  3. Vrchní vrstva: 200 g zakysané smetany, sladidlo dle chuti, želatina na 450 ml tekutiny, 250 ml šlehačka. Zakysanou smetanu smíchat se želatinou (připravenou podle návodu) a opatrně vmichat ušlehanou šlehačku a ovoce. Vše nalít na tvaroh a dát do lednice (nejlépe přes noc).

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte