Sytý lowcarb guláš, s kedlubnou taky dobrý :)
@hrisny_lowcarb
https://www.instagram.com/hrisny_lowcarb...
- 25m
- 2 porce
- středně obtížné
Potřebné suroviny
Guláš | |
---|---|
0,5 kusu |
0,5 kusu |
(2 nožičky Salsiccie) 2 kusy |
2 kusy |
1 kus |
1 kus |
0,5 kusu |
0,5 kusu |
1 lžička |
1 lžička |
1 lžička |
1 lžička |
0,5 lžičky |
0,5 lžičky |
500 ml |
500 ml |
0,5 lžičky |
0,5 lžičky |
0,2 lžičky |
0,2 lžičky |
Postup přípravy
-
V jednom hrnci opečeme klobásu a kedlubnu, v druhém cibuli a cuketu. Ke klobáse a kedlubně nasypeme koření a necháme rozvonět, poté zalijeme vývarem a vaříme doměkka. K cibuli a cuketě nalijeme taky trochu vývaru, povaříme doměkka a rozmixujeme. Přilijeme do druhého hrnce a provaříme.
Makronutrienty
13%
35%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 433 kJ | 2 589 kJ |
Kalorická hodnota | 103 kcal | 619 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
2,06 g
0,642 g |
12,3 g
3,84 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,206 SVJ | 1,23 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
8,34 g
3,17 g |
49,9 g
19 g |
Bílkoviny | 5,65 g | 33,8 g |
Sůl | 1,05 g | 6,31 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů