Měkoučké kotlety na zelenině

Deník jídla

Účastní se soutěže: Osvědčené kuchařské trumfy

Měkoučké kotlety na zelenině

Tip na lehký rychlý oběd pro "přežraná" povánoční bříška :-) Měkoučké kotlety na zelenině s bramborovou kaší.

Postup přípravy

  1. Kotlety očistíme a naklepeme z obou stran. Osolíme, opepříme a poprášíme paprikou a kmínem. Na pánvi rozpálíme olej a kotlety necháme z obou stran zatáhnout. Maso vytáhneme a na výpeku osmažíme dozlatova cibulku, poté přidáme papriky, protlak a krátce dusíme ve vlastní šťávě. Poté zpět vložíme maso, podlijeme vývarem a pod pokličkou dusíme asi 20 minut do měkka. Dochutíme solí, pepřem, kečupem nebo dle chuti.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte