Luxusní kokosky

Silvie Ondráčková

Účastní se soutěže: Vypečené dobroty

Luxusní kokosky

Postup přípravy

  1. Dotuha jsem si vyšlehala bílky s cukrem a dala jsem nad páru. Přidala jsem marmeládu a pořád jsem šlehala, až byla hmota horká. Po vyjmutí z lázně přidat kokos, ocet a citronovou kůru. V případě potřeby dosypat kokos.

  2. Dát do zdobícího sáčku a stříkat hromádky. Špičky kokosek se dají zploštit prstem namočeným ve vodě. Pečeme velmi pomalu na 140-150 st. 20-30 minut podle trouby. Materiálu je opravdu hodně, měla jsem toho plnou zadělávačku.

  3. Spodek kokosky je klasické linecké kolečko a krém na slepování máslový čokoládový a doprostřed krému pod kokoskou jsem dala pikantní červenou marmeládu. Spodky polévat v čoko.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte