Linecké cukroví - bezlepkové a výtečné

Oli

Linecké cukroví - bezlepkové a výtečné 1 další fotka

Cukroví je léty prověřené, osvědčené a oblíbené.

Chuťově skoro jako běžné.

Postup přípravy

  1. Vypracujeme těsto a necháme odpočinout, klidně do druhého dne.

    Já jsem si rozdělila na půlku, do jedné přidala 2 lžíce kokosu (hříbky).

  2. Klasicky: vyválíme plát, vykrajujeme tvary, pečeme dorůžova asi 10 minut.

  3. Druhý den slepujeme kolečka rybízovou marmeládou, lehce pocukrujeme a uložíme do krabice do chladu.

    Těsto je voňavé a měkkoučké :)

  4. TIP: těsto si rozdělím na půlky, do jedné přidám 2 lžíce kokosu.

    Z tohoto kokosového dělám hříbky, plním máslovým krémem a hlavičku potřu čokoládovou polevou. Jsou taky výborné :-).

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte