Zdravé, barevné lowcarb jídlo - jarní skvělý oběd.
Děkujeme Zuzce Cuseway za krásný recept :)
- 20m
- 2 porce
- středně obtížné
Potřebné suroviny
| Maso | |
|---|---|
|
1 kus |
1 kus |
|
250 g |
250 g |
|
250 g |
250 g |
|
1 lžička |
1 lžička |
|
1 lžička |
1 lžička |
|
0,5 lžičky |
0,5 lžičky |
|
0,5 lžičky |
0,5 lžičky |
|
1 špetka |
1 špetka |
|
1 lžíce |
1 lžíce |
|
1 lžička |
1 lžička |
Postup přípravy
-
Maso jsem si ocistila ,nakrajela na platky ,osolila ,opeprila,pridala papriku spolu s kurkumou,do panve jsem si dala kokosovej olej a maso jsem opekala z obouch stran ,krasne do zlatova,az masicko je hotove tak jsem prendala maso na talir a na te same panvicce jsem orestovala zampiony ,a zakapla limetkovou stavou.
-
Na druhou panev jsem si dala kapku olivace ,pridala baby spenat,sul a suseny cesnek.Restovala opravdu chvilku.
Na talir dala jako prvni baby spenat, zampiony a na vrch masicko.
Makronutrienty
19%
62%
| Čeho | na 100 g | na 1 porci |
|---|---|---|
| Energetická hodnota | 316 kJ | 1 222 kJ |
| Kalorická hodnota | 75,6 kcal | 292 kcal |
|
Sacharidy
z toho cukry |
3,08 g
0,19 g |
11,9 g
0,732 g |
| Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,308 SVJ | 1,19 SVJ |
|
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
2,98 g
1,96 g |
11,5 g
7,58 g |
| Bílkoviny | 9,9 g | 38,2 g |
| Sůl | 9,29 g | 35,9 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů














