Kuřecí čína s hlívou ústřičnou a kešu

Oli

Účastní se soutěže: V kuchyni s láskou

Kuřecí čína s hlívou ústřičnou  a kešu

Kuřecí čína je fajn oběd, hlíva ho ještě výživově povýší.

A bramborový salát jen doplní kulinářský požitek. Vděčný oběd pro návštěvy, dobře vypadá i chutná:)

Postup přípravy

  1. Maso si nakrájíme na nudličky, smícháme s omáčkami, olejem, vajíčkem a dáme nejlépe přes noc do lednice odležet.

  2. Uvařené brambory nakrájíme na osminky, zalijeme marinádou ze všech ingrediencí a necháme chvíli odležet.

  3. Na oleji orestujeme maso, přidáme nakrájený pórek a hlívu. Společně orestujeme, přidáme kešu, lehce zastříkneme vodou a na vypnuté plotýnce necháme dojít.

  4. Servírujeme s čerstvou zeleninou.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte