Hovězí na „víně“ s brusinkami

Live with Anny

Účastní se soutěže: Osvědčené kuchařské trumfy

Hovězí na „víně“ s brusinkami

Vařit s vínem je radost. Jenže co když ho kvůli výzvě Whole30 nemůžete použít? Čím víno nahradit?

Přemýšleli jsme nad tím, pak jsme si vzpomněli na vinný ocet a rozhodli se zariskovat :). Nakonec naše pokusy vyšly skvěle a musím říct, že takhle „nová“ verze hovězího na víně mi chutná ještě víc :D. Jídlo nechutná tolik po víně, ale o to víc vynikne chuť brusinek a jídlo vám lehce připomene svíčkovou omáčku :). Je to velká bašta. Tak s chutí do toho!

(BONUS pro mě – vše vaří v jednom hrnci. Miluju tohle vaření bez špinavého nádobí :))

Postup přípravy

  1. Jak na to, aby byl výsledek dokonalý? – Koukněte na videonávod.

    Podávejte například s pečený bramborem, grilovanou zeleninou nebo zeleninovým pyré, se vším je to velká bašta :).

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte