FRGÁL

waytohealth

FRGÁL

• bez mouky a cukru

Je nekynutý, ale díky droždí chutná úplně jak kynutý:)

Postup přípravy

  1. Mozzarellu rukou trochu “vyždímáme” (jen aby okapala přebytečná voda) a rozmixujeme tyčovým mixérem. Přidáme rozdrobené droždí a vše ostatní. Z těsta vytvoříme kouli, dáme na plech s pečicím papírem a rozválíme placku. Okraje koláče se snažíme udělat trochu vyšší, aby pak nevytekla náplň.

    Na tvarohovou náplň smícháme tvaroh s bílkem. Vylijeme na těsto, ale necháme uprostřed místo. Do tvarohu jsem pak naskládala ovoce, ale doporučuji ho dát do celé náplně a ne jen na okraje - tvaroh pak nebude “suchý”.

    Na ořechovou náplň smícháme lžíci mletých ořechů a 2 lžíce bílku (odebrané z bílku na tvarohovou náplň). Rozprostřeme doprostřed a uděláme menší důlek, kam dáme lžičku povidel.

    Pečeme na 175 stupňů cca 25 minut.

    Mozzarellu rukou trochu “vyždímáme” (jen aby okapala přebytečná voda) a rozmixujeme tyčovým mixérem. Přidáme rozdrobené droždí a vše ostatní. Z těsta vytvoříme kouli, dáme na plech s pečicím papírem a rozválíme placku. Okraje koláče se snažíme udělat trochu vyšší, aby pak nevytekla náplň. 

Na tvarohovou náplň smícháme tvaroh s bílkem. Vylijeme na těsto, ale necháme uprostřed místo. Do tvarohu jsem pak naskládala ovoce, ale doporučuji ho dát do celé náplně a ne jen na okraje - tvaroh pak nebude “suchý”.
Na ořechovou náplň smícháme lžíci mletých ořechů a 2 lžíce bílku (odebrané z bílku na tvarohovou náplň). Rozprostřeme doprostřed a uděláme menší důlek, kam dáme lžičku povidel.

Pečeme na 175 stupňů cca 25 minut.
    Mozzarellu rukou trochu “vyždímáme” (jen aby okapala přebytečná voda) a rozmixujeme tyčovým mixérem. Přidáme rozdrobené droždí a vše ostatní. Z těsta vytvoříme kouli, dáme na plech s pečicím papírem a rozválíme placku. Okraje koláče se snažíme udělat trochu vyšší, aby pak nevytekla náplň. 

Na tvarohovou náplň smícháme tvaroh s bílkem. Vylijeme na těsto, ale necháme uprostřed místo. Do tvarohu jsem pak naskládala ovoce, ale doporučuji ho dát do celé náplně a ne jen na okraje - tvaroh pak nebude “suchý”.
Na ořechovou náplň smícháme lžíci mletých ořechů a 2 lžíce bílku (odebrané z bílku na tvarohovou náplň). Rozprostřeme doprostřed a uděláme menší důlek, kam dáme lžičku povidel.

Pečeme na 175 stupňů cca 25 minut.
    Mozzarellu rukou trochu “vyždímáme” (jen aby okapala přebytečná voda) a rozmixujeme tyčovým mixérem. Přidáme rozdrobené droždí a vše ostatní. Z těsta vytvoříme kouli, dáme na plech s pečicím papírem a rozválíme placku. Okraje koláče se snažíme udělat trochu vyšší, aby pak nevytekla náplň. 

Na tvarohovou náplň smícháme tvaroh s bílkem. Vylijeme na těsto, ale necháme uprostřed místo. Do tvarohu jsem pak naskládala ovoce, ale doporučuji ho dát do celé náplně a ne jen na okraje - tvaroh pak nebude “suchý”.
Na ořechovou náplň smícháme lžíci mletých ořechů a 2 lžíce bílku (odebrané z bílku na tvarohovou náplň). Rozprostřeme doprostřed a uděláme menší důlek, kam dáme lžičku povidel.

Pečeme na 175 stupňů cca 25 minut.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte