Francouzské kedlubny (místo brambory :) )

Oli

Účastní se soutěže: Spolu u stolu

Francouzské kedlubny (místo brambory :) ) 1 další fotka

Máme hodně čerstvých kedluben a nestíháme sníst, tak jsem zkusila toto a je to výborné, navíc nízkosacharidové :)-

Postup přípravy

  1. Oloupeme kedlubny a mrkev, nakrájíme na plátky. Ředkvičky na čtvrtinky.

    Uzené maso na kostičky.

  2. Vymažeme zapékací misku či remosku, poklademe plátky kedluben, uzené maso, ředkvičky a mrkev. posypeme kořením jaké máme rádi.

    Zalijeme rozšlehanými vajíčky s mlékem a zapečeme asi 15 minut/220°C.

  3. Je to jednoduché, lehké a výborné jídlo :)

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte