Expressss Eda 4. - cibulový s tymiánem, pšeničný převážně

Deník pološílené veganky

Účastní se soutěže: Chutné svačinky

Expressss Eda 4. - cibulový s tymiánem, pšeničný převážně

Expres proto, že jsem využila parna a výrobní proces celého chleba jsem stáhla na 8 hodin sakum pinkle.

Postup přípravy

  1. Kvásek (4PL) + 300g pšeničná chlebová + 300g vlažná voda. Necháme 3 hodiny kynout

  2. K předtěstu přidáme suroviny na těsto, vypracujeme a necháme kynout 3 hodiny

  3. Následuje zpracování, lupnutí do ošatky, kynutí 2 hodiny v ošatce. Pečení 230st s vodou 10 minut + 200st 28 minut.

    Hotovo.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte