Zeleninový aspik - LC

MIMA

Zeleninový aspik - LC

Efektní low carb pohoštění, aspik plný barevné zeleniny je jednoduchý na přípravu.

Postup přípravy

  1. 9 g (1maly sačok čìrej želatíny) si pripravím podľa návodu v 500ml studenej vody, nechám 10 minút nabotnať a potom želatínu zohrejem na 60°, nevarìm pokiaľ sa nerozpustí.

  2. Pripravím si zeleninu, trochu mrkvy, šampiónov a zelené lusky si uvarím vo vývare(použila som domáci) necham vychladnùť, uvarím si aj 1 vajičko natvrdo, šunku si nakrájam na kocky, nakrájam aj trochu oliv.

  3. Potom už len ľubovoľne vrstvìm do nachystaných solikonovych misiek, opatrne zalievam mierne vychladnutou želatìnou.

    Nechám do rána stuhnùť v chladičke.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte


Další recepty, které vám budou zaručeně chutnat