Volská oka na dýni - nízkosacharidová rychlovka

Oli

Účastní se soutěže: V kuchyni s láskou

Volská oka na dýni - nízkosacharidová rychlovka

Tento low carb a keto oběd je rychlý a moc dobrý, téměř vše domácí :).

Péct dýni v troubě bych nestihla, byla chuť a hlad...:))

Postup přípravy

  1. Dýni si omyjeme, rozpůlíme, vydlabeme a oddělíme čtvrtinu. Tu si škrabkou naškrabeme na nudle (můžete i nastrouhat, nacudlovat...).

    Na ghí si krátce osmahneme nasekaný česnek, přidáme hokkaido a orestujeme pár minut.

  2. Shrneme do stran, doprostřed vyklepneme 2 vajíčka a ještě společně podusíme. Nakonec posypeme rozdrobenou nivou.

  3. Mezitím si uděláme špenát: na ghí osmahneme cibuli a šesnek, přidáme špenát, osolíme a opepříme a společně chvilinku podusíme.

  4. Servírujeme společně, přizdobíme čerstvými rajčaty a vychutnáme si podzimní vitamíny :))

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte