VĚTRNÍK

Krojens_loves_fitness

Účastní se soutěže: Jíme dobře

VĚTRNÍK

Pokud jste milovníci klasických větrníků a chcete zdravější variantu, myslím, že tohle je ta pravá volba :). Samozřejmě nechutná, jak pravý větrník s karamelem, smetanou, šlehačkou,.. I tak je ale prostě snový

Postup přípravy

  1. Do kastrůlku dáme vařit mléko s kokosovým olejem, po troskách přidáváme mouku a tak 2min mícháme. Těsto se začne odlepovat od hrnce, je hotovo. Nechejte vychladnout a pak zašlehejte 2 vejce. Těstem naplňte cukrářský sáček a nastříkejte na plech 6-7 větrníků (záleží na velikosti). Pečte na 180°C asi 30min.

  2. Puding uvařte v mléce a přimíchejte protein rozmíchaný v trošce vody.Vzniklý proteinový puding smíchejte s tvarohem a nechte vychladnout.

  3. Upečené větrníky rozřízněte napůl a vrchní čepičky namočte ve smíchané PB2 s proteinem a vodou. Korpusy naplňte trochou tvarohu a nastříkejte vanilkový krém. Přikryjte čepičkou a nechte vychladit.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte