VEPŘOVÁ PANENKA NA ROZMARÝNU A PATYZÓNOVÉ HRANOLKY

lowfit_zuzi

VEPŘOVÁ PANENKA NA ROZMARÝNU A PATYZÓNOVÉ HRANOLKY

Tohle lowcarb jídlo je tak jednoduché, ale taaak chutné, že vám ho sem musím dát...kombinace masa na rozmarýnu a křupavých hranolků je top.

Zkuste i další moje recepty, které najdete tady ➡️https://www.instagram.com/lowfit_zuzi/

Postup přípravy

  1. Panenku nakrájíme na silnější plátky, nasolíme, opepříme a posypeme rozmarýnem ➡️ opečeme na pánvi na ghí nebo olivovém oleji.

  2. Patizon oloupeme, nakrájíme na kousky do tvaru hranolků a obalujeme nejprve ve vajíčku a poté ve směsi nastrouhaného parmezánu a lahůdkového droždí. Pečeme v troubě do zlatava.

  3. Podáváme s dipem ze zakysané smetany a prolisovaného česneku. Dobrou chuť.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte