Teplá pomazánka

Celá já

Účastní se soutěže: Spolu u stolu

Teplá pomazánka

Trošku jsem váhala, kam zařadit toto jídlo, jestli mezi snídaně, nebo pomazánky. Ono je to obojí. :) A když už jsem si to namazala na špaldovou placku..... tak je to pomazánka :)))), přestože ji snídám :))))

Postup přípravy

  1. Je to velmi jednoduché, pro někoho taky velmi známé. :) Na kousíček másla dáme nadrobno nakrájený pórek, jedno vejce, špetku soli, a než se vejce dosmaží, tak jeden tavený sýr. Zamíchat, namazat, papat. Začala jsem to tak dělávat, když byly děti malé a obě chtěly vejce a já měla doma třeba jen právě jedno, nebo dvě, tak jsem to nastavila sýrem a namazala jim to na chleba. O taveňáku a jeho zdravosti, nezdravosti bylo řečeno a napsáno už hodně, já to neřeším a prostě si jej jednou za čas dám. A dnes jsem si mimořádně pochutnala, bio vejce od tchýně prostě nemá chybu. :)))

  2. A propos, poznáte rozdíl mezi vejcem a bio vejcem? Já tedy ani ne. :) Ale ten pocit, že jíte pravé domácí vejce od slepiček pasoucích se v trávě, tu lepší chuť náramně zvyšuje. :))))

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte