Sýrové krekry

Účastní se soutěže: Jíme dobře

Sýrové krekry

Na zobání, k zeleninovému salátu či dipu jsou ideální. :))

Postup přípravy

  1. Sýry nastrouháme na jemno a dáme rozehřát do hrnce s ghíčkem, Hlídáme, ať se sýr nepřipálí. Až sýr povolí a začne se tvořit jednotná hmota, vmícháme všechny ostatní ingredience, pořádně promícháme a stáhneme z plotýnky. Směs vyválíme mezi 2 pečicími papíry, nakrájíme na libovolné tvary a rozprostřeme na plech. Pečeme je zhruba 10-15 min, zkrátka než zezlátnou.

    Já je skladuji ve vzduchotěsné sklenici v suchu a chladu. :) (Ale dlouho u nás nepobyly, mizí rychle. :D)

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte