Stroganoff s květákem - LC

Stroganoff s květákem - LC

Skvělý oběd z kvalitního hovězího masa, v low carb úpravě.

Děkujeme za krásný a užitečný recept Ali Lea :)

Postup přípravy

  1. Maso si nakrájejte na nudličky, cibuli a česnek nadrobno.

    Okurku, žampiony a feferonky na plátky.

  2. Maso po částech na rozpáleném tuku krátce a intenzivně osmahněte, vyjměte, dejte stranou.

    Na stejné pánvi restujte cibuli a česnek .

  3. Přidejte papriky a houby ( poprášila jsem trochu mandlovou moukou)

    Zalijte vínem, přidejte mletou papriku.

    Přidejte smetanu a přiveďte k varu.

  4. Přidejte okurku a maso, jen krátce ohřejte, okoreňte, ihned podávejte.

    Jako přílohu jsem zvolila květák dušený na páře.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte