MRKVOVÉ ŘEZY - nízkosacharidové

Oli

Účastní se soutěže: V kuchyni s láskou

MRKVOVÉ ŘEZY - nízkosacharidové

Kdo by odolal low carb (LC) dezertu, plnému mrkve s mascarpone krémem...na jarní víkend jako dělaný...

Ozdobeno mrazem sušenými jahodami - kvůli trvanlivosti.

Postup přípravy

  1. Vyšleháme xylitol s vajíčky do pěny, přilíváme olej s vodou, následně vmícháme vše ostatní suché.

    Nakonec lehce přidáme najemno nastrouhanou mrkev.

  2. Pečeme na malém plechu asi 25 min/200°C.

  3. Vyšleháme si krém.

    Vychladlý korpus podélně překrojíme, spojíme půlkou krému, potřeme druhou půlkou a ozdobíme mrazem sušeným ovocem (či čerstvým).

  4. Dáme do lednice vychladit a těšíme se na dobrotu:).

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte