Květákové pyré s koprem, vepřové plněné anglickou a vejcem, špenátová omáčka

Low_carb_s_andie

Účastní se soutěže: Voňavé vaření

Květákové pyré s koprem, vepřové plněné anglickou a vejcem, špenátová omáčka

Chuť všeho nízkosacharidového dohromady je ...dokonalá :)

Postup přípravy

  1. Květák jsem si povařila v osolené vodě s kurkumou doměkka. Na pánvi jsem si orestovala na másle cibuli, přidala jsem smetanu s koprem a jen cca půl minutky promíchávala. Přidala jsem k uvářenému květáku i s lučinou a rozmixovala.

  2. Na másle jsem si orestovala cibuli, po chvilce i s česnekem. Přidala jsem špenát, podlila mírně smetanou + sůl, pepř. Po změknutí jsem rozmixovala tyčákem.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte