Kuřecí prsa s ostružinami a černým jeřábem

Marcela Šlehofrová - Vaříme bez tuku

Účastní se soutěže: Spolu u stolu

Kuřecí prsa s ostružinami a černým jeřábem

Tip

Servírujeme s grilovanou dýní.

Postup přípravy

  1. Maso naklepeme a osolíme a opepříme a lehce poprášíme kurkumou. Opečeme nasucho na nepřilnavé pánvi. Uchováme na teple.

  2. Na stejnou pánev vložíme kuličky černého jeřábu mírně podlijeme vodou tak, aby kuličky byly z poloviny potopené a povaříme asi 5 minut.

  3. Přidáme ostružiny a vaříme zase asi 5 minut. Ochutíme solí, pepřem, balzamikovým krémem a cukrem. Množství koření se odvíjí od toho, jak sladké je ovoce.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte