
- 4h:15m
- 4 porce
- jednoduché
Potřebné suroviny
Maso | |
---|---|
vepřová plec bez kosti
|
600 g |
máslo přepuštěné, ghí
|
1 lžíce |
cibule
|
1 kus |
česnek stroužky
|
4 kusy |
červená paprika
|
1 kus |
chilli lusky celé
|
0,5 kusu |
rajčata sušená
|
40 g |
nakládané kyselé okurky
|
2 kusy |
paprika kapie sterilovaná
|
200 g |
paprika sladká mletá
|
1 lžička |
worcestrová omáčka
|
1 lžíce |
vývar zeleninový domácí
|
200 ml |
Postup přípravy
-
Vepřové maso pokrájíme na nudličky a zprudka opečeme na trošce tuku.Já dala Ghí. Opečené maso přendáme do PH.
-
.Ve výpeku osmažíme cibuli,česnek nakrájený na plátky,červenou kapii,1 chilli papričku,strilovanou kapii,trošku sušených rajčat a kyselé okurky.Přidáme trošku sladké papriky,mletého chilli,worčestru a sladké chilli omáčky,podlijeme vývarem,nebo vodou,promícháme a vlijeme na maso do PH.
-
Zapneme na stupeň High,po 3 hodinách si roźmícháme trošku kukuřičného škrobu ve vodě,zahustíme a necháme ještě 1 h....
Makronutrienty
21%
38%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 538 kJ | 1 893 kJ |
Kalorická hodnota | 128 kcal | 452 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
4,45 g
2,04 g |
15,7 g
7,18 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,445 SVJ | 1,57 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
8,81 g
2,62 g |
31 g
9,23 g |
Bílkoviny | 8,23 g | 29 g |
Sůl | 0,988 g | 3,48 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 4. Ryby a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů