BRAMBOROVO-SÝROVÉ KROKETKY

Danula

Účastní se soutěže: Osvědčené kuchařské trumfy

BRAMBOROVO-SÝROVÉ KROKETKY

Postup přípravy

  1. Cca 500g předem ve slupce uvařených brambor (oloupat a nahrubo nastrouhat), 200g tvrdého sýra (nahrubo nastrouhat, použila jsem obyč. Eidam), 1 jarní cibulka (najemno nasekat), čerstvá petrželka (najemno nasekat), sůl, mletý černý pepř, sušený česnek, mletá sladká paprika (já dala zauzenou).

  2. Vše jen smíchat, pěkně rukou propracovat a tvořit na plech s pečícím papírem malé šištičky. Z tohoto množství jsem měla plný velký plech. Pečeme 15-20 minut na 200 stupňů.

  3. Podáváme s čerstvou zeleninkou a oblíbeným dipem nebo s tatarkou.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte