Bramborovo-dýňové noky

Low_carb_s_andie

Účastní se soutěže: Grilovací sezóna

Bramborovo-dýňové noky

Inspirace od @lilchef_lenka :):

Upravila jsem si gramáž podle velikosti mé dýně, místo vaření jsem je pekla a musím říct, že mi hodně připomínají krokety :)

Postup přípravy

  1. Dýni a brambory jsem uvařila doměkka, rozmačkala vidličkou a nechala vychladit.

  2. Potom jsem přidala vše ostatní a dala do mrazáku (já jen na 2h).

  3. Těsto bylo docela lepivé, tak jsem je na plech tvarovala jen tak nějak prstama ???? a pekla na horkovzduch na 150°C dozlatova.

  4. Doplnila jsem je rajčátky, sušenými rajčaty, chedarrem, petrželkou. K tomu dip a hotovo ????

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte