Žemlovka s tvarohem a mandlovými lupínky jako dezert

Hela De

Účastní se soutěže: Spolu u stolu

Žemlovka s tvarohem a mandlovými lupínky jako dezert

Obyčejné jídlo v luxusním podání :)

Postup přípravy

  1. Rohlíky si nalrájíme na kolečka, zvlhčíme mlékem.

    Jablka si nastrouháme nahrubo.

    Tvaroh si umícháme s cukrem a žloutky.

  2. Muffiny si vytřeme máslem, poklademe rohlíky, na ně tvaroh, jablka posypaná skořic.cukrem. Končíme rohlíky, zakápneme je máslem.

  3. Na každou muffinu ozdobně nastříkáme sníh z bílků a cukru.

    Dáme upéct asi 30 min/200°C dozlatova.

  4. Servírujeme jako dezert.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte