
Treska je výborná a zdravá ryba, takto připravený low carb (LC) oběd si zamilujete, zkuste...
- 20m
- 1 porce
- středně obtížné
Potřebné suroviny
Treska | |
---|---|
treska
|
200 g |
máslo přepuštěné, ghí
|
1 lžička |
sůl
|
1 špetka |
kořenicí směs na ryby
|
1 lžička |
Příloha | |
kedlubna
|
1 kus |
cibule červená
|
1 kus |
rajčata cherry
|
5 kusů |
celerová nať
|
1 hrst |
Postup přípravy
-
Uvařila jsem si prvně kedlubnu na páře.
Tresku jsem osolila+ koření na ryby.
Opekla jsem ji pak na ghí a hotovou jsem dala na talíř.
-
Do výpeku červenou cibuli na hrubo, zarestovat, cherry rajčata nakrajená na poloviny a tu uvařenou kedlubnu. Vše promíchat, kapka vody ( jen asi půl štamprle) spolu se zbylým kořením na ryby ve výpeku, udělalo vyborný sosík a obalil/ochutil všechnu tu zeleninu. Prostě ani kapka nazmar ????
Na dozdobení sekaná nať celeru.
Makronutrienty
32%
57%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 292 kJ | 1 381 kJ |
Kalorická hodnota | 69,8 kcal | 330 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
5,16 g
0,932 g |
24,4 g
4,4 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,516 SVJ | 2,44 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
1,63 g
9,19 g |
7,69 g
43,4 g |
Bílkoviny | 9,09 g | 43 g |
Sůl | 0,506 g | 2,39 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 4. Ryby a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů