Kuřecí miniřízečky v česnekovém těstíčku

Danula

Účastní se soutěže: Osvědčené kuchařské trumfy

Kuřecí miniřízečky v česnekovém těstíčku

Zkuste recept na kuřecí miniřízečky. Jenže protože u nás nikdy není nic úplně normální a pořád dokola na jedno brdo, řízečky byly, ale zase trošku jinak. A kluci se olizují ještě teď...

Postup přípravy

  1. Maso očistíme, nakrájíme na menší řízečky, mírně naklepeme.

  2. Připravíme si těstíčko - smícháme vejce, olej, hořčici, sůl, utřený česnek a Solamyl a vše kvedlačkou důkladně prošleháme.

  3. Maso vložíme do těstíčka, promícháme a necháme marinovat alespoň 12hod. v lednici.

  4. Poté řízečky smažíme na sádle z obou stran dozlatova.

  5. Brambory oloupeme, uvaříme a vyšleháme s mlékem a máslem na bramborovou kaši. Dosolíme dle chuti.

  6. Řízečky podáváme s bramborovou kaší. Dobrou chuť.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte