ZÁHORÁCKÝ ZÁVITEK S BATÁTOVOU KAŠÍ

Oli

ZÁHORÁCKÝ ZÁVITEK S BATÁTOVOU KAŠÍ

Efektní a dobré lowcarb jídlo od Věry Husákové, děkujeme :)

Postup přípravy

  1. Na sádle nechám vyškvařit slaninu, přidám cibuli a osmažím jí, odeberu lžíci směsi do jiného kastrůlku, přidám kysané zelí a společně chvíli restuji, pak nechám vychladnout.

  2. Maso naklepu, osolím, opepřím a potřu rozmačkaným česnekem, přidám zelí a zamotám závitek. Ze všech stran opeču v kastrůlku s cibulí a slaninou, zarestuji papriku a zaliji vývarem nebo vodou, aby bylo maso téměř ponořené. Maso dusím zhruba 3/4 hodiny, vyndám ho a omáčku rozmixuji, je-li třeba tak dochutím solí a pepřem.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte