Pudink s levandulovým tvarohem

Marcela Šlehofrová - Vaříme bez tuku

Účastní se soutěže: Chutné svačinky

Pudink s levandulovým tvarohem

Postup přípravy

  1. Pudink uvaříme podle návodu, nalijeme do vysokých sklenic a necháme vychladnout.

  2. Na vychladlý pudink nasypeme čerstvý zimolez.

  3. Podle návodu uvaříme želatinu a nalijeme ji na ovoce. Necháme vychladit v ledničce až ztuhne. Trvá to přibližně 1 – 1,5 hodiny.

  4. Tvaroh rozmícháme s cukrem, citronovou kůrou a s květy levandule.

  5. Tvaroh navrstvíme na ztuhlou želatinu a pro ozdobu ještě posypeme levandulí.

    Ozdobíme šlehačkou a větvičkou máty.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte