Pečené tvarohové langoše ze špaldové mouky

Jídelní plán

Pečené tvarohové langoše ze špaldové mouky

Langoše jsou bohužel kalorická pecka. Občas si je ale rádi dáme. Ne ty klasické, jak je znáte od stánku. Ale tyhle rychlé, daleko zdravější a pořád velmi dobré.

Postup přípravy

  1. Všechny suché suroviny promícháme v misce. Přidáme vejce, tvaroh a rozmícháme na hladké těsto.

    Troubu rozehřejeme na 180°C. Na plech vyložený pečicím papírem nebo do formy na koláče namažeme lžící těsto. Pečeme cca 25 - 30 minut, až začnou být okraje křupavé.

    Finální úpravu necháme na vás - můžete potřít domácím kečupem, rozetřeným česnekem a posypat pořádnou porcí strouhaného sýra.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte