Ovocné košíčky

Dagmar Kazdová

Účastní se soutěže: Spolu u stolu

Ovocné košíčky

Postup přípravy

  1. Suroviny na těsto zpracujeme a dáme na 2 hodiny do lednice.

    Pak vyválíme na 2 mm silný plát a formičkami na košíčky vykrájíme kolečka (použila jsem formičky na velké košíčky). Vykrojené těsto vložíme do suchých formiček a dno popícháme vidličkou. Upečeme v troubě vyhřáté na 200°C.

  2. Po vychladnutí vylijeme dno košíčku rozpuštěnou čokoládovou polevou, aby se košíček díky krému nerozmočil. necháme chvilku ztuhnout. Potom košíčky naplníme krémem a ozdobíme ovocem. Ovoce potřeme rozpuštěnou želatinou uvařenou podle návodu na sáčku.

  3. Z mléka a pudinkových prášků uvaříme pudink. Necháme vychladnout. Do vychladlého pudinku zašleháme tvaroh, cukr a máslo.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte