Kuřecí maso se smetanovou omáčkou a brokolicovo-mrkvovou kaší

Adéla Kábelová

Kuřecí maso se smetanovou omáčkou a brokolicovo-mrkvovou kaší

Postup přípravy

  1. Kuřecí maso okořeníme paprikou, pepřem a solí a dáme restovat na ghí na pánev. Když je zlaté z obou stra dáme pryč a na pánev přidáme trochu ghí a orestujeme prolisovaný česnek a nakrájené žampiony. Po chvíli přilijeme smetanu, vrátíme kuře, přiklopíme pokličkou a vaříme cca 10-15 minut. Poté vmícháme sýr.

    Na pyré si ve vroucí osolené vodě uvaříme mrkev a brokolici do měkka (cca 10 minut). Poté scedíme, přidáme prolisovaný česnek, sůl a pepř a rozmixujeme.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte