- 25m
- 1 porce
- jednoduché
Potřebné suroviny
1 kus |
1 kus |
150 g |
150 g |
1 lžička |
1 lžička |
1 lžička |
1 lžička |
1 lžíce |
1 lžíce |
0,5 kusu |
0,5 kusu |
0,5 lžičky |
0,5 lžičky |
1 špetka |
1 špetka |
Postup přípravy
-
Na pánev kápneme trochu oleje a rybu opékáme z každé strany cca 5 minut. Pak necháme rybu odpočinout a vrhneme se dál...
-
Mezitím si nakrájíme kapii na tenké proužky a opékáme cca 10minut. Zakápneme olejem a citronem.
Ke konci přidáme sezamová semínka a dáváme pozor, aby se nespálila.
-
Všechno pak ještě na minutku přidáme k rybě a pak už jen můžeme nandávat na talíř:)
Makronutrienty
13%
52%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 529 kJ | 316 kJ |
Kalorická hodnota | 126 kcal | 75,4 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
2,93 g
0,444 g |
1,75 g
0,265 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,293 SVJ | 0,175 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
7,75 g
1,11 g |
4,63 g
0,661 g |
Bílkoviny | 11,8 g | 7,04 g |
Sůl | 1,12 g | 0,667 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 4. Ryby a výrobky z nich
- 5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů