
Báječná nízkosacharidová příloha z celeru, k masu, jako salát k low carb pečivu...zde vepřové kousky v lahůdkovém droždí.
Děkujeme Věrušce Husákové za skvělý tip:)
- 5m
- 2 porce
- jednoduché
Potřebné suroviny
Remuláda | |
---|---|
200 g |
200 g |
75 ml |
75 ml |
75 ml |
75 ml |
1 lžíce |
1 lžíce |
1 lžíce |
1 lžíce |
1 špetka |
1 špetka |
1 špetka |
1 špetka |
Postup přípravy
-
Syrový okrájený celer si nakrájíme či nastrouháme na tenké nudličky.
Smícháme si ostatní přísady, přidáme celer a dáme do lednice rozležet, chutě se propojí a celer změkne.
-
Podáváme k vepřovým kouskům, doplníme čerstvou zeleninou.
Makronutrienty
22%
5%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 916 kJ | 1 703 kJ |
Kalorická hodnota | 219 kcal | 407 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
6,37 g
2,06 g |
11,8 g
3,84 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,637 SVJ | 1,18 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
21,4 g
3,38 g |
39,8 g
6,28 g |
Bílkoviny | 1,62 g | 3,01 g |
Sůl | 0,545 g | 1,01 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů