
Oblíbená víkendová lowcarb snídaně, doplním ovocem a jogurtem.
Nápady a inspirace zde ❤️↙️
https://www.instagram.com/p/Cbh9AsqMfvj/...
- 5m
- 2 porce
- středně obtížné
Potřebné suroviny
Těsto | |
---|---|
lučina
|
100 g |
vajíčka
|
2 kusy |
máslo čerstvé
|
2 lžíce |
mouka kokosová
|
20 g |
mléko plnotučné
|
4 lžíce |
kypřící prášek do pečiva bez fosfátů
|
1 špetka |
sůl
|
1 špetka |
Postup přípravy
-
Vše jsem si rozmixovala a upekla ve vaflovači. Nahoru jsem dala jogurt lehce oslazený čekankovým sirupem a rozmixované jahody.
Makronutrienty
10%
32%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 879 kJ | 1 406 kJ |
Kalorická hodnota | 210 kcal | 336 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
3,08 g
1,79 g |
4,93 g
2,87 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,308 SVJ | 0,493 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
17,2 g
7,32 g |
27,5 g
11,7 g |
Bílkoviny | 9,71 g | 15,5 g |
Sůl | 0,782 g | 1,25 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů