Sekaná s cuketou a žampiony

Marcela Šlehofrová - Vaříme bez tuku

Účastní se soutěže: Spolu u stolu

Sekaná s cuketou a žampiony

Servírujeme s bramborem a čerstvou zeleninou.

Postup přípravy

  1. Cuketu nastrouháme na jemno, osolíme a necháme odležet.

  2. Žampiony nakrájíme na plátky a 5 minut podusíme na malém množství vody. Papriku, cibuli a bylinky nasekáme na drobno.

  3. Z cukety vymačkáme přebytečnou vodu, přidáme podušené žampiony, cibuli, papriku, bylinky, vejce, šumavské maso, koření a důkladně promícháme.

  4. Nakonec zahustíme moukou a opět promícháme.

    Směs naplníme do formy a pečeme na 180 ºC cca 45 minut do zlatova.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte