Dýně plněná mletým masem

Marcela Šlehofrová - Vaříme bez tuku

Účastní se soutěže: V kuchyni s láskou

Dýně plněná mletým masem

Postup přípravy

  1. Rohlíky nakrájíme na kostičky a namočíme v mléce. Promícháme a v případě, že se část mléka nevsákla do rohlíků, tak přebytečné mléko slijeme. Přidáme mleté maso.

  2. Cibuli a papriku nakrájíme a orestujeme nasucho na teflonové pánvi. Přidáme k namočeným rohlíkům a masu.

    Jarní cibulku nakrájíme a přidáme do směsi. Nakonec přidáme strouhanku, vejce, sůl a pepř. Všechny suroviny důkladně promícháme.

  3. Dýně rozkrojíme na poloviny a vydlabeme měkký vnitřek. Dýni naplníme směsí a pečeme na plech vyloženém pečícím papírem v troubě vyhřáté na 200 ºC cca 45 minut.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte