DORTÍK S JAHODOVÝM ROZVAREM A VANILKOVÝM KRÉMEM

DORTÍK S JAHODOVÝM ROZVAREM A VANILKOVÝM KRÉMEM

Luxusní lowcarb dort, efektní na pohled a výjimečný krémem...prostě nádheera od Zuzky Causeway, děkujeme :)

Postup přípravy

  1. Suche ingredience smichame dohromady, pak pridame vejce s polu s mlekem a dobre promichame a nechame odpocinout.

    Pak nandame testo do predem vymazane ploche sklenene kulate misky a dame do mikrovky na 4 az 5 minut. Pak korpus vyndame a dame chladit na mrizku. Z teto davky jsem takhle udelala 2 korpusy.

  2. Jahody jsem dala do hrnce a varila na mirnem ohni ????teda na 3ku na elektrickem sporaku.

    Pridala erythritol

    a pak v tom hrnci primo rozmixovala a varila dokud neubyla stava z tech jahod. Az rozvar poradne zhoustne ,tak odstavime ze sporaku ,a nechame vychladnout.Po vychladnuti pridame smetanu a znova rozmixujeme ,a je hotov.

  3. Krém: Smetanu jsem nalila do hrnce ,pridala jsem z vanilkoveho lusku zrnicka a hrala na 3ku na elektrickem sporaku,nesmi se varit,nikdy.Pak jsem metlickou zaslehala zloutky a chvilku jeste zahrevala,a pak odstavila na prkynko.Po vychlazeni jsem pridala maskarpone a vyslehala.Krem je hotovej.

  4. Vzala jsem si dortovou formu na dort ,na spod jsem dala prvni korpus natrela jsem rozvarem z jahod ,dala druhy korpus,natrela jsem vanilkovim kremem,ozdobila zbylým kremem , ozdobila boruvkama a matou, popraseny holandskym kakaem.

    Vzala jsem si dortovou formu na dort ,na spod jsem dala prvni korpus natrela jsem rozvarem z jahod ,dala druhy korpus,natrela jsem vanilkovim kremem,ozdobila  zbylým kremem , ozdobila boruvkama a matou, popraseny holandskym kakaem.
  5. Dame pres noc do lednice.

    Dort je chuťově výborný, zkuste ten krém :)

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte