Telecí ossobuco na víně se žampiony

Marcela Šlehofrová - Vaříme bez tuku

Účastní se soutěže: Spolu u stolu

Telecí ossobuco na víně se žampiony

Postup přípravy

  1. Maso osolíme, opepříme, přidáme nakrájenou cibuli a podlijeme vínem. Dusíme až maso změkne. Během dušení mírně podléváme podle potřeby vývarem.

  2. Maso vyjmeme a uchováme na teple. Do vývaru přidáme na plátky nakrájené žampiony a povaříme 5 minut.

  3. Ve studeném mléce rozmícháme hladkou mouku a přilijeme do vývaru. Povaříme dalších 5 minut.

    Přidáme nasekané špenátové listy. Znovu přivedeme k bodu varu, ale už nevaříme. Do omáčky přidáme vařené těstoviny a promícháme.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte