Sýr halloumi s polníčkovým salátem

Adéla Kábelová

Sýr halloumi s polníčkovým salátem

Jednoduché a velmi chutné jídlo ze základních surovin, které navíc budete mít připravené během několika málo minut. Ideální oběd nebo večeře pokud nestíháte, ale nechcete se odbývat, co se týká jídla :-)

Postup přípravy

  1. Rozpálím pánev a velmi lehce ji potřu přepuštěným máslem (dobře snáší vysoké teploty). Na pánev položím plátky sýru halloumi a na mírnějším plameni restuji dozlatova z obou stran. Mezitím si připravím přílohu. Polníček, rajčata, papriku a ředkvičky omyju, případně nakrájím na menší kousky. Salát jsem ochutila pouze solí, pepřem, špetkou sušené bazalky, lněným olejem a citronovou šťávou.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte