Obrácený dýňový koláč

Leny jede low carb

Obrácený dýňový koláč

Tento lowcarb dezert voní a chutná skvěle. Sezóna je tady.

Postup přípravy

  1. Jablka oloupeme a s dýní nakrájíme na větší kostky. Máslo rozehřejeme v pánvi, přidáme sladidlo a rozpustíme. Opatrně přidáme jablka s dýní, ořechy a badyán. Mícháme dokud se vše nespojí a nepustí šťávu.

    Takto připravenou směs dáme do menši formy.

  2. Na korpus vyšleháme vejce se sladidlem a máslem a přidáme sypké ingredience.

    Těstem pokryjeme jablka s dýní ve formě.

    Pečeme na 180 ° C cca 20 minut.

  3. Po vychlazení koláč vyklopíme.

    Vybereme badyán, který zde zanechá příjemnou orientální vůni.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte