Marokánky - pomerančové nejlepší bez lepku

Oli

Účastní se soutěže: Spolu u stolu

Marokánky - pomerančové nejlepší bez lepku 1 další fotka

Voňavé pomerančem a šlehačkou, vláčné a prostě nejlepší, jiné už nebudete chtít :).

Já jsem dala mouku mandlovou, takže jsou bezlepkové. Zkuste!

Postup přípravy

  1. V kastrůlku si svaříme šlehačku s moukou a cukrem, přidáme ořechy, ovoce, nastrouhanou kůru z celého pomeranče. Ořechy a ovoce volíme dle chuti a možností.

  2. Na plech s pečícím papírem děláme placičky, pečeme na 150°C asi 15 minut - dle trouby a vámi požadované tvrdosti - my raději měkké vláčné.

  3. Vystydlé pocákáme čokoládou - nemusíme.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte