KOKOSOVÁ ROLÁDA - nízkosacharidová

Mirka Litvanová

Účastní se soutěže: Spolu u stolu

KOKOSOVÁ ROLÁDA - nízkosacharidová

moc fotogenický tento LC (low carb) dezert není :-), ale chutná skvěle. Stojí za vyzkoušení tato nízkosacharidová roláda...

Postup přípravy

  1. Ušlehat bílky se špetkou soli a 3 PL studené vody na tuhý sníh. Pak zašlehat sladidlo, postupně 5 žloutků a nakonec vmíchat kokos + čokoládu.

  2. Péct na pečícím papíře cca 20 minut na 170-180 °C podle typu trouby. Zatočit (i s papírem), nechat vychladnout.

  3. Šlehačku vyšlehat, přimíchat creme fraiche (38%), naplnit, posypat borůvkama, zatočit a ozdobit.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte