Karbanátky s rajčatovo-paprikovou omáčkou

Marie Hloušková, RUTINA.cz

Účastní se soutěže: Osvědčené kuchařské trumfy

Karbanátky s rajčatovo-paprikovou omáčkou

Toto jídlo miluje celá naše rodina. Jak báječné, že omáčka není vůbec zahuštěná a je jen z čerstvých surovin.

Vysloužila jsem si dokonce pochvalu, že vařím jako ve školce….nemám slov…..je to vůbec kompliment?

Postup přípravy

  1. Troubu jsem předehřála na 180°C.

    Maso jsem smíchala v míse s prolisovaným česnekem a solí. Pak jsem nabrala odhadem tak 3 lžíce masa, udělala z něho velkou kouli a následně zmáčkla do tvaru karbanátku. Všechny karbanátky jsem položila na plech s pečícím papírem a pekla v troubě 25 min.

  2. Karbanátky pustí šťávu a po dopečení jsou o dost menší, tak se nelekněte

    Karbanátky pustí šťávu a po dopečení jsou o dost menší, tak se nelekněte

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte