Indický Madras

Účastní se soutěže: Osvědčené kuchařské trumfy

Indický Madras

Postup přípravy

  1. Vepřové maso opečeme na pánvi,osolíme,opepříme,maso je na kostky. Přendáme do PH.

  2. Ve výpeku osmažíme 1cibuli pokrájenou na kostičky,přidáme posekané 2 stroužky česneku,2kl nasekaného čerstvého zázvoru. Koření-2kl kurkumy,1 římského kmínu,2 kl mletého koriandru,1kari,1 pl třtinového cukru,1kl mletého chilli. Prohřejeme,přendáme do PH.

  3. Do toho 1 malý rajský protlak,plechovku sekaných rajčat a 150 ml vody. Zapneme na High 4 h. Správný recept je z jehněčího masa ....

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte