Hovězí maso na smetaně

Lenny73

Hovězí maso na smetaně

Moc dobré lowcarb jídlo, oblíbené všemi :)

Pokud se vám recept líbí, za sledování a sdílení budu ráda i zde:

https://instagram.com/hrisny_lowcarb?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==

Postup přípravy

  1. Maso nasolíme, napepříme a na lžičce másla opečeme dozlatova, přendáme do pomalého hrnce (multifunkční hrnec salente cuco).

    Do pánve po mase dáme druhou lžičku másla a přidáme kořenovou zeleninu, kterou restujeme dozlatova. Když má zelenina zlatavou barvu, přidáme hořčici, střik octu, citrón, LC marmeládu a koření. Osolíme a opepříme a ještě chvíli restujeme. Poté přidáme k masu a pomalíme 4,5 až 5 hodin.

  2. Pak vyjmeme maso a koření, zeleninu rozmixujeme, přilijeme smetanu (dle potřeby ještě na zředění vodu nebo vývar), provaříme a dochutíme solí, pepřem. Vypneme sporák a dle potřeby dosladíme čekankovým sirupem.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte