Vepřová kýta na cibuli, dušená mrkev s hráškem a vařená kedlubna s petrželkou

Lenny73

Vepřová kýta na cibuli, dušená mrkev s hráškem a vařená kedlubna s petrželkou

Jednoduchý a zdravý lowcarb oběd.

https://instagram.com/hrisny_lowcarb?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==

@hrisny_lowcarb

Postup přípravy

  1. Maso nakrájíme, posypeme kmínem, soli a pepřem. Na dno hrnce, pekáče dáme cibuli, poté maso a zasypeme nakrájeným česnekem. Dusíme, pečeme do měkka (já v multifunkčním hrnci Salente Cuco 35 minut, program dušení)

  2. Na másle osmahneme mrkev dozlatova, poté podlijeme vodou a dusíme doměkka. Na závěr přisypeme hrášek a necháme ho změknout, osolíme a opepříme.

  3. Kedlubny uvaříme v osolené vodě s kmínem jako brambory, poté zasypeme nasekanou petrželkou.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte