Vaječná omeleta s rajčaty, klobásou a semínkovými krekry

Lenny73

Vaječná omeleta s rajčaty, klobásou a semínkovými krekry

Sytá lowcarb snídaně či večeře, nezapomeneme na čerstvou zeleninu.

Můžete mě sledovat i zde :

https://www.instagram.com/p/ChKTay1rQ1j/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Postup přípravy

  1. Vajíčka rozkvedláme se solí a pepřem. Nalijeme je na pánvičku, naskládáme nakrájená rajčata a petrželku, pomalu opékáme (já opékala v HF Klarstein VitAir 10 minut na 180 stupňů, nad pánvi jsem měla rošt a na něm jsem opekala klobásu 90% masa, tu jsem pak dělala ještě 4 minuty na 230 stupňů).

  2. Jakákoliv semínka, oříšky, cokoliv potřebujete zpracovat (ale vždy musí být chia) si smícháme s kořením v misce a zalijeme vodou, zhruba jeden centimetr nad směs a necháme cca hodinu nabobtnat.

  3. Rozprostřeme na plech, vyložený pečícím papírem, do tenké vrstvy a "rozzřežeme" nebo alespoň naznačíme řezy, aby šly pak lépe oddělit. Pečeme na 180 stupňů do zezlátnutí (cca 30 minut).

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte