Tvarůžkové chipsy

Jídelní plán

Tvarůžkové chipsy

Rychlé, dobré a daleko zdravější zobání než klasické brambůrky. Ocení všichni milovníci syrečků. Moc dobré a výhoda proti sýrovým je, že jich nesníte tolik, protože jsou chuťově výrazné a slané. 😄 Děkujeme autorce Šárce Holowczakové.

Postup přípravy

  1. Použila jsem dvoje olomoucké tvarůžky 100 gramové. Kolečka jsem rozkrojila na co nejtenčí plátky a položila na plech vyložený pečícím papírem. Pekla jsem v troubě cca 15 minut na 180 stupňů, až byly zlatavé barvy. V troubě se mi tvarůžky roztekly a vytvořila se větší souvislá placka. Tu jsem po vychladnutí nastřihala nůžkami na čtverečky. Ještě jsem cca 5 minut dopekla v troubě, aby křupaly.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte